Download
  • středa 12. června 2019
  • Eindhoven
  • DAF Trucks N.V.
 

DAF obdržel ocenění stavební vozidlo roku „TOP BAU TRUCK 2019“ za nový DAF CF Construction

DAF CF Construction získal prestižní slovenské ocenění TOP BAU Truck 2019. Provozovatelé a řidiči nákladních vozidel na Slovensku shodně zvolili CF Construction nejlepším stavebním vozidlem na Slovensku. Ocenění je iniciativou významného slovenského časopisu Transport a Logistika. DAF CF Construction si ocenění zasloužil za robustní design, vysokou nosnost, výkonné motory, moderní technologie a nízké provozní náklady.

 
DAF CF Construction
 

Uznání od časopisu Transport a Logistika navazuje na loňské úspěchy řady CF, kdy byla společně s vlajkovou lodí XF zvolena mezinárodním nákladním vozidlem roku 2018.

„Základ pro každou stavbu“

„Model DAF CF Construction obdržel ocenění TOP BAU TRUCK 2019 za jeho vynikající robustnost a odolnost proti poškození, přitom je mimořádně lehký a poskytuje vysoké užitečné zatížení. Nové technologie a výkonné motory dokonale sladěné s automatizovanými převodovkami TraXon, spolu s mimořádnou zkřižitelností náprav zajišťují skvělé jízdní vlastnosti vozidla v terénu.“,říká Viliam Bujna, generální ředitel společnosti LUXUR Media a vydavatel časopisu Transport a Logistika. „CF Construction od společnosti DAF se zařadil na špičku mezi stavebními vozidly. Je vynikající v terénu i na silnici, pro řidiče nabízí pohodlí srovnatelné s vozidly pro dálkovou dopravu a poskytuje nejnižší provozní náklady.“

Uznání, na které jsme hrdí

„Na ocenění TOP BAU TRUCK 2019, které je výsledkem významného slovenského hlasování, jsme právem hrdí. Značka DAF je v Evropě na špičce v prodejích tahačů a  toto ocenění je důkazem toho, že máme nejlepší nástroje k tomu, abychom nadále posilovali i v kategorii podvozků a speciálních vozidel ve stavebním segmentu.“, prohlásil Luděk Šlajer, generální ředitel DAF Trucks pro Slovensko a Českou republiku.

 

 

 
Rutger Kerstiens

Press Contacts

Are you a journalist and do you have a question? Please contact: 

Rutger Kerstiens
Corporate Communications Department

Tel: +31 (0)40 214 2874 
E-mail:  rutger.kerstiens@daftrucks.com

 

For general questions about DAF, please use:

Tel: +31 (0)40 214 9111 
E-mail:  info@daftrucks.com